Lourdes Fernandez

Projectmanager Procurement & Facilities - Ordina

"Wij schakelden Sandra in om van de begane grond van ons kantoorpand een open en transparate entree te maken. Een hippe entree waar onze populatie zich welkom en "happy" voelt en waar we onze klanten en nieuw aan te werven collega's met trots kunnen ontvangen. Na dit project hebben we Beleef ook ingeschakeld voor ons kantoor in Groningen.

Alle fases van het project, zowel de verkennende, als de ontwerpfase, zowel  de realisatiefase als de nazorg verliepen positief.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Sandra. Ze is erg professioneel, open, denkt goed mee en is inspirerend. En haar keuzes voor bepaalde ontwerpen kan ze heel goed uitleggen."

Bryan Stil 

Senior Client Manager - Nowy Styl

"Ik ben op zoek gegaan naar een architect welke ondersteuning kan geven bij het vormgeven van circulaire projecten bij de Rijksoverheid en kennis heeft van hetgeen de Rijksoverheid aan ons stelt. Iemand die niet alleen veel kennis en ervaring heeft op het gebied van het inrichten van kantoren maar ook opzoek gaat naar de wensen van de gebruikers om samen draagvlak te ceëren voor de ontwerpen. Vormgeving is van belang maar daarentegen ook hergebruik van bestaand meubilair en zelfs repurpose toepassen, dat vereist kennis een kunde. Hierdoor kwam ik bij Beleef terecht die hierop uitstekend kan acteren.

Beleef geeft zeer kundig toelichting op de gemaakte ontwerpen, over elk detail is nagedacht en de workshops met gebruikers waren van groot belang voor de totstandkoming van de juiste ontwerpen.

Je kan Beleef vele vraagstukken voorleggen, deze worden professioneel en adequaat opgepakt met als uitkomst een fraaie inrichting waar veel gebruikers zich helemaal thuis voelen en graag naartoe komen om op verschillende manieren te kunnen gaan werken Beleving op maat en naar de wens van de opdrachtgever."

 

Stéphan van der Spruit 

 Directeur - Wuestman

"Wij hebben Beleef voor diverse projecten ingehuurd. Bijvoorbeeld voor de herinrichting en restyling van een kantooromgeving waar we mensen moesten uitdagen om na corona weer naar het kantoor te komen. Maar ook voor een organisatie welke behoefte had aan een gezamenlijk startpunt voor de inrichting van verschillende panden waarin verschillende afdelingen en verschillende culturen samen komen.

Tijdens een presentatie elkaar op een prettige manier aanvullen is mijn meest waardevolle herinnering aan het samenwerk met Beleef.

Wanneer je een creatieve aanpak zoekt, dan heb je aan Sandra een kundige, professionele collega waarmee je samen een goed resultaat bereikt."

 

Annelies Muileman

Projectmanager Garden Impressions - Breedbeeld Communicatie

"Mij is gevraagd het pand van Garden Impressions Outdoor in Swifterbant en haar faciliteiten te upgraden. Een gave opdracht die ik als marketing communicatie specialist / projectmanager met beide handen heb aangepakt. En wie schakel je hiervoor dan in? Hollander kantoorwensen op maat én Beleef.

Een perfect ontwerp, inclusief vloeren- en wandenplan van Sandra en de invulling met het juiste kantoormeubilair en accessoires van Harry werden gerealiseerd.

Mijn begeleiding, inclusief projectplanning en kostenraming en de bewaking hiervan in combinatie met een accurate samenwerking tussen ons dreën heeft geresulteerd in een geweldige metamorfose."A