Mensgericht ontwerpen

Op de werkvloer komt leven en beleving samen. Dit is dé plek waar je het gevoel van jouw bedrijf wilt beleven. En dé plek waar werken een prettig verlengstuk van je leven zou moeten zijn. Daarom gelooft BELEEF in de kracht van mensgericht ontwerpen. Door mensgericht te ontwerpen kan BELEEF haar missie najagen: het creëren van omgevingen welke de mens faciliteren om het beste uit zichzelf te halen.

Wanneer de mens dé juiste en passende werkomgeving krijgt kan hij het beste uit zichzelf halen. En wanneer een mens het beste uit zichzelf haalt is hij productiever, creatiever, werkt functioneler en sneller en voelt zich bovenal een stuk prettiger. Dan is men in staat om complete werkgeluk te ervaren. En zal tevens ziekteverzuim omlaag gaan.

Het gezicht achter BELEEF

Het gezicht achter BELEEF is die van Sandra Foppen. Een enthousiaste, gepassioneerde en mensgerichte interieurontwerper. Met een ontzettend grote interesse voor de mens en zijn belevingswereld. Sandra vertelt:

"Als student van de Jan des Bouvrie Academie kwam ik er al snel achter dat de manier waarop wij als mens een interieur bewust en onbewust beleven mij ontzettend boeide. Waarom kan een omgeving ons een kil of warm gevoel geven? Wat maakt dat we ons ergens wel of niet welkom voelen? Dat kan alleen maar als een ontwerp goed doordacht is. En dat is precies waar ik als ontwerper voor sta. In al mijn ontwerpen ga ik op zoek naar de échte vraag van de klant, maar nog belangrijker: het effect van de omgeving op de gebruiker. Achter al mijn ontwerpkeuzes zit een gedachte of bedoeld effect. Een ontwerpkeuze zal bij mij nooit gebaseerd zijn op een trend of op de uitspraak "omdat het mooi is"."